fbpx

Dolgozz Velünk!

Legyél értékesítési tanácsadó!

Egy új típusú közösséget építünk, amiben területi korlátok nélkül, online lehet dolgozni. Nem csupán tapasztalt értékesítőket várunk csapatunkba, a biztosítási szakmában még pályakezdő, diplomával, vagy érettségivel rendelkező jelölteket is keresünk.

legyél az elsők között!

online üzemmódba kapcsolunk!

Az ország egész területéről keresünk új kollégákat Tanácsadó pozícióra, kimagasló jövedelem mellett. Célunk, hogy felépítsünk egy korlátok nélküli csoportot, amiben online tudsz karriert építeni. Főbb feladataid a kiemelt ügyfélkörrel való kapcsolattartás, új ügyfelek akvirálása, magas színvonalú kiszolgálása. Az ország egyik legjobb jutalékrendszerét kínáljuk, folyamatos képzések mellett. A jutalék mellett kiemelkedő fix támogatást nyújtunk az induláshoz.

A sikeres együttműködésünk feltétele érettségi bizonyítvány és Biztosítás Közvetítői Hatósági vizsga, vagy felsőfokú végzettség. Amennyiben nem rendelkezel a szükséges vizsgával, támogatást nyújtunk a tanfolyam elvégzésére.

Igen, úgy osztod be az idődet, ahogy szeretnéd és nálunk minden adott ahhoz, hogy érintkezés nélkül végig vigyél egy tárgyalást.

Egy izgalmas és szerethető munkahelyet biztosítunk, ahol motivált kollégák és támogató vezetők várnak. Segítünk a gyakorlati tudás fokozatos mélyítésében, folyamatos képzést és tréninget biztosítunk, ezért a korábban szerzett tapasztalat nem előfeltétel. 

Igen, ingyenes képzési projektünknek köszönhetően akár teljesen pályakezdőknek is kiemelt bérezést tudunk biztosítani. Fix támogatást kapsz az induláshoz, a kimagasló jutalékrendszer mellett.

Dolgozz amikor csak akarsz!

Online tanácsadó
Teljesítmény és minőségarányos díjazás
Minőség alapú bónusz
Mobiltelefon, kedvezményes flotta tarifával
Rugalmas munkaidő beosztás, az ország bármely részéről végezhető
Oktatás, folyamatos konzultáció
Call-Center támogatás (időpont-egyeztetés és naptárkezelés)
Kiváló támogató csapat

Követelmények:

Amit kínálunk:

Hálózati Koordinátor

A felvétel folyamata

A kapcsolatfelvételtől számítva, akár a következő hónapban megkezdhetjük a közös munkát!

01

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot

A beérkező jelentkezéseket általában 2 munkanapon belül feldolgozzuk. Munkatársunk a feldolgozást követően felveszi Veled a kapsolatot.

02

Telefonos interjú

Egy vezetővel folytatott telefonos interjú keretében megismerjük egymást, és átadunk minden információt a feladattal kapcsolatban.

03

3 körös Online meeting

Az első meeting alkalmával megismerheted a részleteket, hogy miről is szól pontosan az Union Direkt közössége, és milyen jövedelemre számíthatsz. A beléptetés előtt még két további online konzultáció lesz, mely során egyeztetjük a közös célokat, ismertetjük az oktatási folyamatot.

04

Belépés

A szükséges papírok aláírásával megkezdjük a tényleges együttműködést. Amennyiben még nem rendelkezel hatósági vizsgával, úgy az arra való felkészüléssel indítunk.

Ne maradj le róla, hamarosan idndulunk!

Jelentkezz a pozícióra!

A jelentkezés határideje: 2023. 03. 15.

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Az űrlap kitöltését követően, az illetékes munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot. A kapcsolatfelvételtől számítva, akár a következő hónapban megkezdhetjük a közös munkát!

 

Köszönjük az üzenetét!

Az illetékes munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat