fbpx

Dolgozz Velünk!

Legyél Hálózati Koordinátor!

Egy új típusú közösséget építünk, amiben területi korlátok nélkül, online lehet dolgozni. Ennek a közösségnek az irányítására keresünk új munkatársakat! Gyakorlott vezetőknek mutatunk utat további fejlődésre, illetve támogatjuk azokat, akik eddig nem kaptak lehetőséget vezetői pozícióban.

legyél az elsők között!

online üzemmódba kapcsolunk!

Az ország egész területéről keresünk új kollégákat hosszú távú vezetői pozícióra, kimagasló jövedelem mellett. Célunk, hogy felépítsünk egy korlátok nélküli csoportot, amiben online tudsz karriert építeni. Hálózati koordinátorként a feladatod lesz 20-25 értékesítési tanácsadó irányítása, fejlesztése és támogatása.

A sikeres együttműködésünk feltétele érettségi bizonyítvány és Biztosítás Közvetítői Hatósági vizsga, vagy felsőfokú végzettség. Amennyiben nem rendelkezel a szükséges vizsgával, támogatást nyújtunk a tanfolyam elvégzésére.

Élet- és egészségbiztosítási termékek értékesítésében jártasság előny, de nem feltétel. Nem csupán gyakorlott vezetőket várunk, támogatjuk azokat is, akik eddig nem kapták meg lehetőséget vezetői pozícióban.

Fontos a kiemelkedő kommunikációs és problémamegoldó készség, tudj önállóan és csapatban is dolgozni.

Igen, úgy osztod be az idődet, ahogy szeretnéd és nálunk minden adott ahhoz, hogy érintkezés nélkül végig vigyél egy tárgyalást.

Dolgozz amikor csak akarsz!

home office

Nálunk ezekkel fogsz foglalkozni:

Amit kínálunk:

Hálózati Koordinátor

A felvétel folyamata

A kapcsolatfelvételtől számítva, akár a következő hónapban megkezdhetjük a közös munkát!

01

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot

A beérkező jelentkezéseket általában 2 munkanapon belül feldolgozzuk. Munkatársunk a feldolgozást követően felveszi Veled a kapsolatot.

02

Telefonos interjú

Egy vezetővel folytatott telefonos interjú keretében megismerjük egymást, és átadunk minden információt a feladattal kapcsolatban.

03

3 körös Online meeting

Az első meeting alkalmával megismerheted a részleteket, hogy miről is szól pontosan az Union Direkt közössége, és milyen jövedelemre számíthatsz. A beléptetés előtt még két további online konzultáció lesz, mely során egyeztetjük a közös célokat, ismertetjük az oktatási folyamatot.

04

Belépés

A szükséges papírok aláírásával megkezdjük a tényleges együttműködést. Amennyiben még nem rendelkezel hatósági vizsgával, úgy az arra való felkészüléssel indítunk.

Ne maradj le róla, hamarosan idndulunk!

Jelentkezz a pozícióra!

A jelentkezés határideje: 2024. 05. 31.

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Az űrlap kitöltését követően, az illetékes munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot. A kapcsolatfelvételtől számítva, akár a következő hónapban megkezdhetjük a közös munkát!

 

Köszönjük az üzenetét!

Az illetékes munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelemi szabályzat